***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Болно общество – поредни жестокости към животни, има задържани. И. Мирчев: Целта ни е истинско реформаторско управление


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 10 март   

 

„ И тук се чу лай. Разчистихме няколко клона. И тук се появи една главичка на два-три метра надолу... кученце “, сподели Кирил Маринов от Пловдив.

„ Изглежда, да, като домашно. И тука някой го е заровил “.

„ Само кожа и кости. Направо целият гръбнак му се вижда “.

***

По информация на Нова телевизия един от арестуваните е на 27 години. Той е осъждан. Другите двама са малолетни - на 12 и 17 години. По неофициална информация единият от тях също има предходни прегрешения. 

***

„ Нашата цел е сформиране на същинско реформаторско ръководство, което да реши в това число и казуса с регулаторите, който е извънредно значим. Това е и една от аргументите да се обединим и да вземем първия мандат “.

***

Общо 368,2 кг. храни бяха иззети и ориентирани за заличаване от Българската организация по сигурност на храните (БАБХ), по време на формалния надзор в цялата страна през миналата седмица.

Храните са най-вече от скотски и неживотински генезис, както и безалкохолни питиета.

***

Чрез мобилното приложение е-Rх ще се издават електронни „ бели предписания “ от мобилен телефон или таблет, когато лекарят няма опция да направи това на компютър с медицински програмен продукт.

Приложението може да се употребява по едно и също време от няколко мобилни устройства.

***

Земетресение с магнитуд 3.6 по скалата на Рихтер е записано североизточно от Димитровград.

По данни на Националния сеизмологичен център то е станало в 10:15 ч. и е с епицентър на 210 км от София.

***

Адвокатът на Тръмп Джоузеф Такопина удостовери през вчерашния ден, че районната прокуратура в Манхатън е призовала някогашния президент да даде показания идната седмица, до момента в който се чака прокурорите скоро да решат дали да бъде заведено дело, което би било първото наказателно дело против някогашен президент на Съединени американски щати.

***

" Да не бъдем наивни, Путин не цели единствено унищожаването на украинската страна и украинския народ, а и да раздели Европейски Съюз и да го дестабилизира ", добави еврокомисарят.

***

69-годишният Си е напът да остане на власт пожизнено

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР